Kas

Konya Bilim ve Sanat Merkezi RoboFest takımımız Konya RoboFest Okullar Arası Robot Yarışmasında.

Ekm

KONYA BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ 100.YIL RESİM SERGİMİZ KURUMUMUZ GİRİŞ KATINDA YER ALMAKTADIR.

Nis

KONYA BİLİM MERKEZİ BİLİM TÜNELİ VE PLANETARYUM GÖSTERİSİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER

Mrt

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ODA ORKESTRASI BİLSEM´DE.....

KONUŞMACI: YARD. DOÇ. DR. MİTHAT DİREK

KONU: TARIM TEKNOLOJİSİ VE TARIM TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKLER İNOVASYON

Mrt

Konya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Atilla ÖZDEK yönetiminde Mustafa Atakan TÜRÜDÜ, Umut ERARSLAN, Yavuz Selim KALELİ, Fahri BÜYÜKBAHÇIVAN, Ahmet İlker BÜYÜKAŞÇI, Erdem TAZE, Mustafa TOSUN, Can DOĞAN´ın katılımlarıyla 12.01.2012 tarinde 18:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştirilen Türk Halk Müziği Konserine, Öğrencilerimiz ve Velilerimiz büyük ilgi gösterildi.

Mrt

20.06.2012-01.07.2012 tarihleri arasında Hüyük Çavuş kasabasında bulunan Şükran Köyünde 5-6-7. sınıf öğrencilerimiz ve ulusal sanatcılarımızın katılımıyla sanat etkinlik projesi yapılacaktır.

Çalışma 3 peryotta 10-15 öğrencinin katılımıyla 3-5 günlük yatılı ücretsiz kamp tarzı olması planlanmaktadır. Katılımcılar Bilsem öğretmenlerinin gözleminde ulusal sanatcılarımızla beraber sanatsal faliyetlerde bulunarak köy hayatı yaşıyacaklardır.

Mrt

26.12.2011 - 30.12.2011 tarihleri arası her grubun ilk gününde 3. saatte 2. katan zemine yumurta indirme yarışması yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi ve başvurular Barış Doğrukök öğretmene yapılacaktır.

Mrt

02.12.2011 günü Kurumumuz bahçesinde Barış DOĞRUKÖK öğretmenin liderliğinde uzay gözlemi gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Venüs, Jübiter ve Ay gözlemi gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Bütün Öğrencilerin katıldığı Kalasla Yürüme Yarışması devam ediyor. 2 adet 270 cm´lik kalas üzerinde sabitlenmiş terliklerle hazırlanmış düzenekle yürümeye çalışan öğrenciler ilginç karelere neden oluyor.

Şbt

Destek 2 grubu öğrencileri arasında düzenlenen hower craft yarışması sonuçlanmıştır. Hüseyin Taha Bilgiç 1 yıllık "Bilim Çocuk" dergisi aboneliği kazanmıştır.

Şbt

Destek 2, Byf 1 - 2 ve Öyg Gruplarının katıldığı kağıttan sehpa payma yarışması sonuçlandı. Heyecan ve özveri ile çalışan bütün öğrencilerimiz tebrik ederiz. Yarışma birincisinin 1 yıllık "Bilim ve Çokcuk" Dergisi aboneliği kazanacağı hecan dolu yarışmayı Destek 12 grubu kazandı.